Afla cum se face un montaj plinta MDF cu cleme plinta MDF.
Majoritate echipelor de montaj prefera montajul prin lipire. Operatiunea este mai usoara si poate avea o durata mai scurta de timp in realizare. Cu toate acestea exista si varianta de montare cu ajutorul clemelor, acestea se fixeaza in perete cu ajutorul diblurilor cu holzsurub. Ambele variante sunt agreate, iar alegerea lor ramane la latitudinea echipei care realizeaza montajul. Colturile se taie la 45 de grade si se ajusteaza, daca este cazul, in functie de perete. La finisare se poate utiliza un silicon acrilyc alb pentru a acoperii diferentele dintre perete si profil, acolo unde este cazul.
Pasul 1 montaj de plinta MDF cu cleme plinta MDF

Primul pas in montare plintei este stabilirea dimensiunilor. Se masoara peretele si se debiteaza bara la dimensiunea necesara. Apoi se stabilesclocurile unde vor fi montate clemele de prindere.
Pasul 2 montaj plinta MDF cu cleme plinta MDF

Se fac gauri de fixare a clemelor de prindere. In functie de perete, clemele se pot fixa cu dibluri sau forante rigips.
Pasul 3 montaj plinta MDF – Colturile

La colturi se recomanda tairea in unghi de 45 grade. Pentru o mai buna imbinare se mai ajusteaza dupa caz.
Pasul 4 montaj plinte MDF cu cleme plinta MDF

Inainte de a trece la urmatorul pas trebuie sa efectuati traseul de cablu ce va fi mascat.
In aceasta etapa se pozitioneaza profilul pe clemele de prindere astfel incat sa se imbine cat mai bine.
Pasul 5 fixarea

Prin presare se fixeaza profilul in clemele de prindere. Daca pardoseala este neuniforma si aveti goluri sub profil, acesta trebuie fixat suplimentar prin cuie.
Fabricata in Romania
Caracteristicile și proprietățile sale oferă posibilități aproape nelimitate pentru a crea diferite forme și tipuri de turnare.
MDF (densitate medie) este un material eco-friendly. Particularitățile procesului de producție consta în faptul că acest material este fabricat din fibre de lemn uscat, cu lianți care se aplică, formate în placa cu continuare prin presare la cald și lustruire. Agentul principal de legare a fibrelor este lignină, care este eliberat din lemn în timpul încălzirii. Astfel, proprietățile ecologice ale plintei sunt realizate datorită faptului că agentul este biding un material sintetic natural, dar nu. Pacile pot fi ușor tăiate, frezate, găurite, și este un material bun și confortabil pentru orice tamplarie, la general. Este aproape de două ori la fel de puternic ca și PAL din lemn. rezistență la umezeală și proprietățile mecanice sunt mai bine compara nu numai la aproape toate materialele de bord, dar, de asemenea, din lemn. În plus, este greu inflamabil, prezintă proprietăți ridicate fizice și mecanice, bio, etanșeizare și rezistenta la umiditate, în același timp, este considerabil mai ieftin decât lemnul masiv. Este rezistent la abur, practic nu se umfla, nu se deformeaza. Este rezistent la ciuperci și microorganisme asigurand conditii igienă și siguranță la domiciliu. Rezistență mecanică ridicată protejează chiar și la șocuri puternice, iar omogenitatea perfectă previne deformarea, îndoire și uscare. Montaj Plinta MDF.
Leave a reply