Plinta MDF Gri decor LMD 69 mm inaltime.

Plinta MDF gri antracit, cu decor special Folio Premium, produs suplimentar, in urma unei comenzi speciale. Produsul este in stoc limitat. Profilul are 69 mm inaltime si beneficiaza de un decor Folio premium gri antracit (gri inchis).

Plinte MDF gri Gama Ambition – Plinta MDF 69 MM

Plinta MDF A-69 reprezinta modelul special realizat pentru a raspunde solicitarii pietei. Acest profil de plinta MDF gri ce reuneste toate avantajele unei plinte cu un aspect deosebit, maiestuos, pentru apartamentele obisnuite standard, cu cele de calitate garantate de producator vizibile pe toata suprafata produsului. Plinta MDF A-69 este un model de plinta dreapta si generoasa.

Recomandari montaj plinta mdf gri

Se recomanda montarea prin lipire cu ajutorul unui adeziv superior. Acoperirea diferentelor dintre perete si profil se face cu un silicon acrylic.

Caracteristici

Caracteristicile și proprietățile sale oferă posibilități aproape nelimitate pentru a crea diferite forme și tipuri de turnare.
MDF (densitate medie) este un material eco-friendly. Particularitățile procesului de producție consta în faptul că acest material este fabricat din fibre de lemn uscat, cu lianți care se aplică, formate în placa cu continuare prin presare la cald și lustruire. Agentul principal de legare a fibrelor este lignină, care este eliberat din lemn în timpul încălzirii. Astfel, proprietățile ecologice ale plintei sunt realizate datorită faptului că agentul este biding un material sintetic natural, dar nu. MDF-ul poate fi ușor tăiat, frezat, găurit, și este un material bun și confortabil pentru orice tamplarie, la general. Este aproape de două ori la fel de puternic ca și PAL din lemn. rezistență la umezeală și proprietățile mecanice sunt mai bine compara nu numai la aproape toate materialele de bord, dar, de asemenea, din lemn. În plus, este greu inflamabil, prezintă proprietăți ridicate fizice și mecanice, bio, etanșeizare și rezistente și umede, în același timp, este considerabil mai ieftin decât lemnul masiv. Este rezistent la abur, practic nu se umfla, nu se deformeaza. Rezistenta la ciuperci și microorganisme face produsul recomandat din punct de vedere al igieniei si sugurantei in ulizare la amenajarea parodoselii casnice. Rezistență mecanică ridicată protejează chiar și de șocuri puternice, iar omogenitatea perfectă previne deformarea, îndoire și uscare.

2 recenzii pentru Plinta MDF Gri LMD A 69

 1. Marius V. (proprietar verificat)

  Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  Culoare este exact cea de la termopan, materialul conform celor spuse la telefon CALITATE. M-am bucurat de un pret foarte mic pentru acest produs, multumesc.

  A fost de folos pentru tine?
  Da
  Nu
 2. Anonim (proprietar verificat)

  Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  Am primit altceva decat am comandat, insa pana la urma s-a rezolvat si totul a fost in regula.

  A fost de folos pentru tine?
  Da
  Nu
Adaugă o recenzie

Your email address will not be published. Required fields are marked

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.