Plinta MDF gri antracit 60 mm.

Produs special realizat intr-o cantitate limitata pentru o comanda speciala. Decorul este folio premium gri antracit (gri inchis, culoare apropiata de cea a termopanelor gri inchis)

Plinte MDF Gama Motion – Plinta parchet, inaltime 60 MM

Plintele din MDF M-60 reprezinta un model de plinta propus pentru cei care vor sa inlocuiasca modelele clasice de plinte PVC sau de plinta MDF gri de dimensiuni mai mici; o optiune atractiva , ergonomica, rezistenta si fiabila. Utilizatorii care isi doresc ‘altceva’ dar nu sunt inca hotarati pentru forme mai solide de plinte vor iubi cu siguranta acest model. Plinta parchet pret producator.

Montaj plinta mdf gri parchet

Modelul Motion este recomandat pentru montarea pe o pardoseala acoperita cu parchet. Forma inclinata asigura o indepartare de la perete de pana la 2 cm. Montajul se poate realiza cu ajutorul clemelor sau prin lipire. Colturile se taie la unghi de 45 grade.

Caracteristici

Caracteristicile și proprietățile sale oferă posibilități aproape nelimitate pentru a crea diferite forme și tipuri de turnare.
MDF (densitate medie) este un material eco-friendly. Particularitățile procesului de producție MDF consta în faptul că acest material este fabricat din fibre de lemn uscat, cu lianți care se aplică, formate în placa cu continuare prin presare la cald și lustruire. Agentul principal de legare a fibrelor este lignină, care este eliberat din lemn în timpul încălzirii. Astfel, proprietățile ecologice ale plintei sunt realizate datorită faptului că agentul este biding un material sintetic natural, dar nu. Pot fi ușor tăiate, frezate, găurite, și este un material bun și confortabil pentru orice tamplarie, la general. Materialul este aproape de două ori la fel de puternic ca și PAL din lemn. rezistență la umezeală și proprietățile mecanice sunt mai bine compara nu numai la aproape toate materialele de bord, dar, de asemenea, din lemn. În plus, este greu inflamabil, prezintă proprietăți ridicate fizice și mecanice, bio, etanșeizare și rezistente și umede, în același timp, este considerabil mai ieftin decât lemnul masiv. Este rezistent la abur, practic nu se umfla, nu se deforma. Este rezistent la ciuperci și microorganisme și face produse din MDF de igienă și siguranță la domiciliu. rezistență mecanică ridicată protejează chiar și de șocuri puternice, iar omogenitatea perfectă previne deformarea, îndoire și uscare.

1 recenzie pentru Plinta MDF gri antracit 60 mm inaltime

 1. Stefan (proprietar verificat)

  Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  Culoarea este identica cu cea a termopanului, exact ce imi doream. Iar oferta foarte buna :), super!

  A fost de folos pentru tine?
  Da
  Nu
Adaugă o recenzie

Your email address will not be published. Required fields are marked

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.