Plinta inalta 100 mm decor crem

Plinta inalta produsa suplimentar, pentru o comanda speciala aflata la lichidare de stoc. Decor crem deschis, realizat cu Folio Premium.

Plinte MDF Gama Ambition – Plinta MDF 100 MM

Plinta inalta MDF A-100 reprezinta modelul cel mai solicitat. Acest profil de plinta inalta MDF reuneste toate avantajele unei plinte cu un aspect deosebit, maiestuos, pentru apartamentele obisnuite standard, cu cele de calitate garantate de producator vizibile pe toata suprafata produsului. Plinta inalta MDF A-100 este un model dreapt si generos fiind utilizat la toate tipurile de pardoseala. Decorul este realizat cu Folio Premium ce ii confera o rezistenta sporita la umiditate si actiuni mecanice. Plintele sunt fabricate in Romania si se livreaza din stoc prin curier in toata tara.

Montaj plinta Ambition 100 mm

Este recomandat ca montajul sa fie efectuat prin lipire cu un adeziv superior. Colturile sa taie la unghi de 45 grade si se ajusteaza dupa caz. Pentru a masca diferentele dintre perete si profil, se utilizeaza un silicon acrylic alb.

Caracteristici

Caracteristicile și proprietățile sale oferă posibilități aproape nelimitate pentru a crea diferite forme și tipuri de turnare.
MDF (densitate medie) este un material eco-friendly. Particularitățile procesului de producție MDF consta în faptul că acest material este fabricat din fibre de lemn uscat, cu lianți care se aplică, formate în placa cu continuare prin presare la cald și lustruire. Agentul principal de legare a fibrelor este lignină, care este eliberat din lemn în timpul încălzirii. Astfel, proprietățile ecologice ale plintei sunt realizate datorită faptului că agentul este biding un material sintetic natural, dar nu. Pot fi ușor tăiate, frezate, găurite, și este un material bun și confortabil pentru orice tamplarie, la general. Este aproape de două ori la fel de puternic ca și PAL din lemn. rezistență la umezeală și proprietățile mecanice sunt mai bine compara nu numai la aproape toate materialele de bord, dar, de asemenea, din lemn. În plus, este greu inflamabil, prezintă proprietăți ridicate fizice și mecanice, bio, etanșeizare și rezistente și umede, în același timp, este considerabil mai ieftin decât lemnul masiv. Este rezistent la abur, practic nu se umfla, nu se deforma. Este rezistent la ciuperci și microorganisme și face produse din MDF de igienă și siguranță la domiciliu. rezistență mecanică ridicată protejează chiar și de șocuri puternice, iar omogenitatea perfectă previne deformarea, îndoire și uscare.

Greutate2,4 kg
Dimensiuni200 × 1,6 × 10 cm

1 recenzie pentru Plinta inalta A 100 mm crem

  1. Mihaela M. (proprietar verificat)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    Multumita de calitate, iar pretul a fost foarte mic, am inteles ca era o lichidare de stoc. Multumesc!!!

    (0) (0)
Adaugă o recenzie

Your email address will not be published. Required fields are marked

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.