Plinta MDF stejar gri deschis Gama Motion – Plinta MDF 60 MM

Plintele din gama M-60, reprezinta un model de plinta propus pentru cei care vor sa inlocuiasca modelele clasice de plinte PVC sau de plinta MDF stejar gri deschis de dimensiuni mai mici; o optiune atractiva , ergonomica, rezistenta si fiabila. Utilizatorii care isi doresc ‘altceva’ dar nu sunt inca hotarati pentru forme mai solide de plinte vor iubi cu siguranta acest model. Plintele din MDF stejar gri deschis beneficiaza de un decor realizat cu Folio Premium fapt ce sporeste calitatea produsului final. Acest tip de folie asigura o rezistenta mare la umiditate si actiuni mecanice, fata de alte tipuri de plinte existente in piata in acest moment.

Plinta MDF  – Decor Folio Premium

Ce aduce in prim plan compania, este decorul realizat cu Folio Premium, pe care il are fiecare produs ce iese de pe linie. Astfel se garanteaza o rezistenta mare la actiuni mecanice si umiditate fata de alte produse existente in piata.

Plinta MDF  – Fabricata in Romania

Caracteristicile și proprietățile sale oferă posibilități aproape nelimitate pentru a crea diferite forme și tipuri de turnare.
MDF (densitate medie) este un material eco-friendly. Particularitățile procesului de producție consta în faptul că acest material este fabricat din fibre de lemn uscat, cu lianți care se aplică, formate în placa cu continuare prin presare la cald și lustruire. Agentul principal de legare a fibrelor este lignină, care este eliberat din lemn în timpul încălzirii. Astfel, proprietățile ecologice ale plintei sunt realizate datorită faptului că agentul este biding un material sintetic natural, dar nu. Pacile pot fi ușor tăiate, frezate, găurite, și este un material bun și confortabil pentru orice tamplarie, la general. MDF-ul este aproape de două ori la fel de puternic ca și PAL din lemn. rezistență la umezeală și proprietățile mecanice sunt mai bine compara nu numai la aproape toate materialele de bord, dar, de asemenea, din lemn. În plus, este greu inflamabil, prezintă proprietăți ridicate fizice și mecanice, bio, etanșeizare și rezistenta la umiditate, în același timp, este considerabil mai ieftin decât lemnul masiv. MDF-ul este rezistent la abur, practic nu se umfla, nu se deformeaza. Este rezistent la ciuperci și microorganisme asigurand conditii igienă și siguranță la domiciliu. Rezistență mecanică ridicată protejează chiar și la șocuri puternice, iar omogenitatea perfectă previne deformarea, îndoire și uscare.

Greutate 1 kg
Dimensiuni 250 × 2.1 × 6 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Plinta MDF M60 stejar gri deschis”

Your email address will not be published. Required fields are marked

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.