Plinta alba inalta HL 100 – Plinta MDF 100 mm

Plinta alba inalta HL 100 face parte din categoria de plinte Eco. Plintele beneficiaza de un decor standard disponibil in varianta de alb vopsibil si cu decor lemn. Decor standard alb, solutia clasica de decor pentru plintele din MDF. Plintele se monteaza usor folosind adeziv sau  kit pentru fixare. Colturile interioare si exterioare se vor realiza prin taierea plintei la 45 grade. Montajul se poate realiza si cu silicon sau cuie fara cap. Plinta Eco cu decor alb vopsibil cu vopsea pe baza de apa (lavabila).

Detalii montaj plinta alba inalta HL 100

Caracteristici plinta alba inalta

Caracteristicile și proprietățile sale oferă posibilități aproape nelimitate pentru a crea diferite forme și tipuri de turnare.
MDF (densitate medie MDF) este un material eco-friendly. Particularitățile procesului de producție MDF consta în faptul că acest material este fabricat din fibre de lemn uscat, cu lianți care se aplică, formate în placa cu continuare prin presare la cald și lustruire. Agentul principal de legare a fibrelor este lignină, care este eliberat din lemn în timpul încălzirii. Astfel, proprietățile ecologice ale plintei din MDF sunt realizate datorită faptului că agentul este biding un material sintetic natural, dar nu. MDF pot fi ușor tăiate, frezate, găurite, și este un material bun și confortabil pentru orice tamplarie, la general. MDF este aproape de două ori la fel de puternic ca și PAL din lemn. rezistență la umezeală și proprietățile mecanice ale MDF sunt mai bine compara nu numai la aproape toate materialele de bord, dar, de asemenea, din lemn. În plus, este greu inflamabil, prezintă proprietăți ridicate fizice și mecanice, bio, etanșeizare și rezistente și umede, în același timp, este considerabil mai ieftin decât lemnul masiv. MDF este rezistent la abur, practic nu se umfla, nu se deforma. Este rezistent la ciuperci și microorganisme și face produse din MDF de igienă și siguranță la domiciliu. rezistență mecanică ridicată protejează chiar și de șocuri puternice, iar omogenitatea perfectă previne deformarea, îndoire și uscare.

Greutate 2.36 kg
Dimensiuni 250 × 1.6 × 10 cm
Plinta MDF

Plinta 60 mm, Plinta Motion

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Plinta alba inalta H L100 mm”

Your email address will not be published. Required fields are marked

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.