Plinte MDF Gama London – Plinta alba inalta 100 MM

Plinta MDF L-100 reprezinta modelul de top al colectiilor de plinte din MDF. Acest profil reuneste toate avantajele unei plinte cu un aspect deosebit, maiestuos, pentru apartamentele obisnuite standard, cu cele de calitate garantate de producator, vizibile pe toata suprafata produsului. Plinta alba inalta L-100 este un model de plinta dreapta si generoasa, cu un decor in stil londonez, la partea superioara. Folia Premium cu care este acoperit profilul, asigura o rezistenta sporita la umiditate si actiuni mecanice. Se monteaza prin lipire sau cu ajutorul clemelor. Pentru colturi se taie la unghi de 45 grade. Acoperirea diferentelor intre perete si profil se face cu silicon acrylic alb. Plintele din MDF sunt fabricate in Romania si pot fi livrate in toata tara, prin curierat.

Caracteristici

Caracteristicile și proprietățile sale oferă posibilități aproape nelimitate pentru a crea diferite forme și tipuri de turnare.
MDF (densitate medie MDF) este un material eco-friendly. Particularitățile procesului de producție MDF consta în faptul că acest material este fabricat din fibre de lemn uscat, cu lianți care se aplică, formate în placa cu continuare prin presare la cald și lustruire. Agentul principal de legare a fibrelor este lignină, care este eliberat din lemn în timpul încălzirii. Astfel, proprietățile ecologice ale plintei din MDF sunt realizate datorită faptului că agentul este biding un material sintetic natural, dar nu. MDF pot fi ușor tăiate, frezate, găurite, și este un material bun și confortabil pentru orice tamplarie, la general. MDF este aproape de două ori la fel de puternic ca și PAL din lemn. rezistență la umezeală și proprietățile mecanice ale MDF sunt mai bine compara nu numai la aproape toate materialele de bord, dar, de asemenea, din lemn. În plus, este greu inflamabil, prezintă proprietăți ridicate fizice și mecanice, bio, etanșeizare și rezistente și umede, în același timp, este considerabil mai ieftin decât lemnul masiv. MDF este rezistent la abur, practic nu se umfla, nu se deforma. Este rezistent la ciuperci și microorganisme și face produse din MDF de igienă și siguranță la domiciliu. rezistență mecanică ridicată protejează chiar și de șocuri puternice, iar omogenitatea perfectă previne deformarea, îndoire și uscare.

Greutate 2.36 kg
Dimensiuni 243 × 1.6 × 10 cm

2 recenzii pentru Plinta alba inalta L 100 mm

 1. Anonim (proprietar verificat)

  Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  Un produs de calitate si servicii ireprosabile.

  Uploaded image(s):

  Image #1 from Anonim
  A fost de folos pentru tine?
  Da
  Nu
 2. Serban A. (proprietar verificat)

  Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  O plinta frumoasa potrivita pentru incaperi spatioase.

  A fost de folos pentru tine?
  Da
  Nu
Adaugă o recenzie

Your email address will not be published. Required fields are marked

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.