Plinta cu canal cablu Wenge Inchis – Plinta 80 mm inalta.

Colecția Sistema constă din plinta inalta de 80 mm, cu sistem de bandă și conducte de cablu, unite printr-o estetică comună și o idee tehnică.
„Sistema” este un produs modern o plinta canal cablu care se îmbină perfect cu orice material de finisare modern. Formele clasice stricte și luciul nobil, subliniază armonios decorul atât în ​​interiorul locuinței, cât și în biroul modern.
Multifuncționalitatea profilurilor face posibilă utilizarea lor atât ca bandă plat, cât și ca conductă de cablu. Toate profilurile colecției sunt ușor asamblate într-un singur sistem, datorită unei estetice unice și dimensiuni standard.
Toate profilurile colecției de sistem sunt formate din două părți – partea din spate profilul de instalare și partea integrală din față. Accesibilitatea ușoară a întregii părți frontale este semnul distinctiv al noii colecții.
O formă bine gândită și perforarea bazei profilului facilitează foarte mult instalarea acesteia cu șuruburi autofiletante, o capsă sau o bandă adezivă cu două fețe.

Plintele ajuta la delimitarea din punct de vedere estetic al spatiului dintre perete si pardoseala. Aceastea poate fi potrivite cu culoarea padoselei sau se poate utiliza varianta alba, in general, potrivita cu peretele. Gama de culori prezenta in colectia Sistema faciliteaza potrivirea cu diverse tipuri de pardoseala.

Montaj plinta inalta Sistema 80 mm – Plinta canal cu cablu

Se monteaza partea din spate ce contine sistemul de canal cablu prin prindere cu dibluri. Cablurile se pot monta in plinta canal cablu si dupa montaj, fata detasabila permitand cu usurinta realizarea acestui lucru.

Greutate0,7 kg
Dimensiuni220 × 2,2 × 8 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Plinta canal cablu Wenge Inchis – Plinta inalta”

Your email address will not be published. Required fields are marked

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

plinta mdf livrare prin curierDatorita variatilor de costuri din ultimele luni, ale livrarilor cu ajutorul firmelor de curierat, am fost nevoiti sa inlaturam calcularea online a costurilor de livrare.

Dupa lansarea comenzii veti fi contactat de un operator, telefonic sau prin email pentru a va comunica costul de livrare. 

Costul de livrare se calculeaza in functie de cantitate si locatia unde trebuie efectuata livrarea.