Plinta canal cablu Nuc Antic – Plinta inalta 80 mm

Colecția Sistema constă din plinte, benzi de bandă și conducte de cablu, unite printr-o estetică comună și o idee tehnică.
„Sistema” este un produs modern care se îmbină perfect cu orice material de finisare modern. Formele clasice stricte și luciul nobil, subliniază armonios decorul atât în ​​interiorul locuinței, cât și în biroul modern.
Multifuncționalitatea profilurilor face posibilă utilizarea lor atât ca bandă plat, cât și ca conductă de cablu. Toate profilurile colecției sunt ușor asamblate într-un singur sistem, datorită unei estetice unice și dimensiuni standard.
Toate profilurile colecției de sistem sunt formate din două părți – partea din spate profilul de instalare și partea integrală din față. Accesibilitatea ușoară a întregii părți frontale este semnul distinctiv al noii colecții.
O formă bine gândită și perforarea bazei profilului facilitează foarte mult instalarea acesteia cu șuruburi autofiletante, o capsă sau o bandă adezivă cu două fețe.

Montaj plinta canal cablu – Plinta inalta 

Profilul este format din doua componente. Parte din spate ce contine sistemul de canal cablu si care se fixeaza in perete cu dibluri si partea din fata, decorul.

Greutate 0.7 kg
Dimensiuni 220 × 2.2 × 8 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Plinta canal cablu Nuc Antic – Plinta inalta”

Your email address will not be published. Required fields are marked

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.