Plinta canal cablu Deconika alb mat – Plinta inalta 85 mm

DECONIKA este un produs modern care combină experiența de mulți ani a producatorului și materialele ecologice. Lumea secolului 21 dictează standardele moderne. Alături de ecologicul materialelor, căutarea de noi forme și decoruri a devenit cheia creării unui produs de succes.
Concizie, rigoare – acestea sunt tendințele moderne care au ghidat arhitectii și designerii.

Combinând armonios toate acestea, am obținut un rezultat excelent, iar aceasta ește soluția perfectă pentru interiorul tău.
– Design modern inteligent cu profil de montare spate și față dintr-o singură piesă
– Instalare usoara datorita formei si perforarii bazei plintei

Plinta Deconika este formata din două părți – un profil de montare, spate și partea frontală dintr-o singură bucată. Demontarea ușoară a părții frontale dintr-o singură piesă a plintei și a accesoriilor facilitează asamblarea și dezasamblarea și asigură pozarea rapidă a unui cablu nou. Această caracteristică vă permite să vopsiți pereții și să lipiți tapet fără teama de a distruge partea din față a plintei. Are trei canale de cablu voluminoase și accesibile. Durabilitatea plintei se datorează prezenței unui înveliș special care oferă o rezistență ridicată a suprafeței la abraziune și zgârieturi. Marginile moi ale plintei asigură rezistența la praf și apă, ajută la netezirea neregulilor din perete și podea.

Montaj facil plinta canal cablu alb mat – plinta inalta 85 mm

 

Greutate0,7 kg
Dimensiuni220 × 2,5 × 8,5 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Plinta canal cablu Deconika alb mat 85 mm”

Your email address will not be published. Required fields are marked

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

plinta mdf livrare prin curierDatorita variatilor de costuri din ultimele luni, ale livrarilor cu ajutorul firmelor de curierat, am fost nevoiti sa inlaturam calcularea online a costurilor de livrare.

Dupa lansarea comenzii veti fi contactat de un operator, telefonic sau prin email pentru a va comunica costul de livrare. 

Costul de livrare se calculeaza in functie de cantitate si locatia unde trebuie efectuata livrarea.