PLINTA POLIMER AVIA DE LA ARBITON

Se spune că diferenta stă în detalii, așa că trebuie să acordați atenție tuturor detaliilor, chiar și celor mai mici. Ele reprezintă punctul forte al întregii soluții, pentru că nimic nu este atât de izbitor ca finisarea unui aranjament care nu se potrivește cu ideea generală sau care este făcut într-un mod neglijent. Pe de altă parte, detaliile selectate în mod corespunzător, nuanțele, care pot schimba complet caracterul designului interior. Este exact același lucru când vine vorba de pardoseli, prin urmare, chiar înainte de a începe renovarea, ar trebui să vă gândiți la elemente, datorită cărora veți avea grijă de un finisaj elegant al podelei. În primul rând, trebuie să acorde o atenție la plinte – fără ele, orice podea, indiferent cât de frumos, va arăta medie în cel mai bun caz.

PLINTE HDPS – plinta polimer Avia

Așa-numitele plinte non PVC, adică HDPS. Fabricate din polistiren de înaltă densitate, acestea sunt impermeabile, foarte durabile și foarte ușoare, ceea ce face instalarea lor mult mai ușoară. Acestea au proprietăţile fizice ale plintelor din PVC, dar fără utilizarea PVC-ului. Însă, aspectul lor este similar cu cea a plintelor lăcuite din MDF. Plintele HDPS sunt de cea mai înaltă calitate – vizualizati plintele din gama plinte polimer și veți înțelege la ce ne referim.

DESPRE PRODUCATOR PLINTA POLIMER AVIA

MAI MULT DECÂT… DOAR PLINTA POLIMER

Inovație, calitate și know-how. Din 1994 investim în cunoștințe, tehnologie și parcul nostru de mașini. Ne propunem să devenim LEADER pe piață oriunde suntem prezenți. Înaintăm și ne străduim să obținem mai mult pentru a livra accesorii perfect potrivite cu produsele.

PROIECTARE
În fiecare an A.DESIGN STUDIO analizează tendințele, schimbările în consum, preferințe și sute de noi culori ale podelei. De aceea putem crea solutii orientate catre client și rămânem in tendinte.
TEHNOLOGIE
Laboratorul nostru intern, testează sute de pardoseli de la toti marii producatori, pentru a ne îmbunătăți accesoriile și crea un intreg sistem de podea funcțional. De aceea, noi știm pe cel mai puternic și cel mai slabe punct a tuturor tipurilor de podele. Ne testăm și straturile de bază,
pentru a oferi soluții de cea mai bună calitate, pentru diferite tipuri de pardoseala.
PRODUCTIE
Suntem lider european in productia de accesorii pentru podea. Diviza noastra de Tehnologie se dezvolta continuu si ne permite să oferim un portofoliu mare de produse în diverse tehnologii.

Vezi mai multe modele de plinta polimer Avia in magazinul online.

Toata plinta polimer Avia se livreaza prin curier.

Greutate0,755 kg
Dimensiuni200 × 1,4 × 6 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Plinta polimer Avia – plinta alba Arbiton T610”

Your email address will not be published. Required fields are marked

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

plinta mdf livrare prin curierDatorita variatilor de costuri din ultimele luni, ale livrarilor cu ajutorul firmelor de curierat, am fost nevoiti sa inlaturam calcularea online a costurilor de livrare.

Dupa lansarea comenzii veti fi contactat de un operator, telefonic sau prin email pentru a va comunica costul de livrare. 

Costul de livrare se calculeaza in functie de cantitate si locatia unde trebuie efectuata livrarea.