Plinte MDF Gama London – Plinta alba lata 120 MM

 Plinta alba lata MDF L-120 reprezinta modelul premium al colectiilor. Acest profil din MDF reuneste toate avantajele unei plinte cu un aspect deosebit, maiestuos, pentru apartamentele obisnuite standard, cu cele de calitate garantate de producator vizibile pe toata suprafata produsului. London 120 mm este un model drept si generos. Modelul londonez aflat la partea superioara o face potrivita pentru incaperi mari, deschise definind design-ul interior al camerei. Decorul Eco cu care este acoperit profilul poate fi vopsit cu vopsea pe baza de apa.

Montaj plinta alba lata 120 mm

Montati profilul cu ajutorul unui adeziv superior. Colturie se taia in unghi de 45 grade si se ajusteaza in functie de nevoi. Acoperirea diferentelor intre perete si profil se face cu ajutorul siliconului acrylic alb.

Greutate3,4 kg
Dimensiuni243 × 1,6 × 12 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Plinta alba lata HL 120 London”

Your email address will not be published. Required fields are marked

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

plinta mdf livrare prin curierDatorita variatilor de costuri din ultimele luni, ale livrarilor cu ajutorul firmelor de curierat, am fost nevoiti sa inlaturam calcularea online a costurilor de livrare.

Dupa lansarea comenzii veti fi contactat de un operator, telefonic sau prin email pentru a va comunica costul de livrare. 

Costul de livrare se calculeaza in functie de cantitate si locatia unde trebuie efectuata livrarea.