Terminatii plinta canal cablu PVC

Recomandat pentru plinta din PVC cu canal cablu Sistema S80.

Colecția Sistema constă din plinte, benzi de bandă și conducte de cablu, unite printr-o estetică comună și o idee tehnică.
„Sistema” este un produs modern care se îmbină perfect cu orice material de finisare modern. Formele clasice stricte și luciul nobil, subliniază armonios decorul atât în ​​interiorul locuinței, cât și în biroul modern.
Multifuncționalitatea profilurilor face posibilă utilizarea lor atât ca bandă plat, cât și ca conductă de cablu. Toate profilurile colecției sunt ușor asamblate într-un singur sistem, datorită unei estetice unice și dimensiuni standard.
Toate profilurile colecției de sistem sunt formate din două părți – partea din spate profilul de instalare și partea integrală din față. Accesibilitatea ușoară a întregii părți frontale este semnul distinctiv al noii colecții.
O formă bine gândită și perforarea bazei profilului facilitează foarte mult instalarea acesteia cu șuruburi autofiletante, o capsă sau o bandă adezivă cu două fețe.

Greutate 0.2 kg
Dimensiuni 4 × 4 × 8 cm
Culoare

Alb, Alb lucios, Stejar Rustic, Stejar Nordic, Stejar Nins, Stejar Latte, Frasin gri, Artar Patina, Pin Nordic, Pin Olive, Nuc, Nuc Antic, Wenge Inchis

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Terminatii plinta canal cablu PVC S80”

Your email address will not be published. Required fields are marked

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.