Coltar exterior PVC

Recomandat pentru plinta din PVC cu canal cablu Sistema S80.

Colecția Sistema constă din plinte, benzi de bandă și conducte de cablu, unite printr-o estetică comună și o idee tehnică.
„Sistema” este un produs modern care se îmbină perfect cu orice material de finisare modern. Formele clasice stricte și luciul nobil, subliniază armonios decorul atât în ​​interiorul locuinței, cât și în biroul modern.
Multifuncționalitatea profilurilor face posibilă utilizarea lor atât ca bandă plat, cât și ca conductă de cablu. Toate profilurile colecției sunt ușor asamblate într-un singur sistem, datorită unei estetice unice și dimensiuni standard.
Toate profilurile colecției de sistem sunt formate din două părți – partea din spate profilul de instalare și partea integrală din față. Accesibilitatea ușoară a întregii părți frontale este semnul distinctiv al noii colecții.
O formă bine gândită și perforarea bazei profilului facilitează foarte mult instalarea acesteia cu șuruburi autofiletante, o capsă sau o bandă adezivă cu două fețe.

Culoare

Alb, Alb lucios, Stejar Rustic, Stejar Nordic, Stejar Nins, Stejar Latte, Frasin gri, Artar Patina, Pin Nordic, Pin Olive, Nuc, Nuc Antic, Wenge Inchis

1 recenzie pentru Coltar exterior PVC S 80 mm

  1. Valentin Valimareanu (proprietar verificat)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    Foarte bune!

    A fost de folos pentru tine?
Adaugă o recenzie

Your email address will not be published. Required fields are marked

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.