Clema pentru montaj plinta polimer DORA

Sistem de montaj plinte Dora. Clema montaj plinta polimer gama Dora, se prinde in perete cu ajutorul diblurilor cu holzsuruburi. Se recomanda 5-6 prinderi, pentru o bara de 2,4 m. Fixarea profilului se va face prin presare pana la intrarea clemel in locasul special. La finisare se utilizeaza silicon plasterboard filler pentru a acoperii diferentele dintre perete si profil. Profilul din polimer dur Dora se poate monta si prin lipire cu ajutorul adezivului Mamut.

Sfaturi utilizare clema montaj plinta polimer

Se fac masuratori si se stabilesc locatiile pentru prinderea clemelor. Se fac gauri pentru dibluri si se fixeaza elementul prin pindere in holzsurub. Apoi profilul se introduce in clema de sus in jos prin presare. La partea de jos poate fi introdus un cablu de TV sau internet

Produsul se comercializeaza la set de 20 bucati si contine cleme si dubluri cu holzsuruburi.

Greutate0,3 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Clema montaj plinta polimer din colectia Dora”

Your email address will not be published. Required fields are marked

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

plinta mdf livrare prin curierDatorita variatilor de costuri din ultimele luni, ale livrarilor cu ajutorul firmelor de curierat, am fost nevoiti sa inlaturam calcularea online a costurilor de livrare.

Dupa lansarea comenzii veti fi contactat de un operator, telefonic sau prin email pentru a va comunica costul de livrare. 

Costul de livrare se calculeaza in functie de cantitate si locatia unde trebuie efectuata livrarea.